Basundersökning


Eliva Dental - Tandläkare Stockholm
Tegnérgatan 4,
Stockholm, AB  113 58
Sweden

Description
Att göra årliga kontroller på tänder och tandkött vet vi bidrar till en bättre munhälsa. Ju tidigare problemen desto snabbare kan man förebygga dess utveckling. Vi arbetar mer än gärna med dina tänder enligt senaste rön och forskning vilket ofta innebär att många behandlingar kan undvikas.

Vid undersökningstillfälle får du ett kostnadsförslag från oss på eventuella behandlingar som behöver utföras så att du aldrig behöver bli överraskad av priset.

Vi går naturligtvis igenom varje behandling som planeras för att du som patient ska känna dig trygg och ha full kontroll över din behandling.

Hur går en undersökning till?
Vid en basundersökning görs en klinisk kontroll av dina tänder, ditt tandkött och dina Slemhinnor. I eventuella fickor på de bakre tänderna och går igenom resultatet med dig. Även lättare tandstensborttagning på dina framtänder i underkäken ingår i undersökningen om du önskar detta. Efter avslutad undersökning går vi tillsammans igenom vilka behandlingar som behöver göras och du får därefter ett kostnadsförslag.